ویزای شنگن چندگانه (مولتی) و شرایط صدور آن

  1. مجوز اقامت در نهایت و بسته به هر مورد بر اساس قانون اقامت و توسط مراجع ذیصلاح تنظیم می شود. اگر کسی برای اقامت کوتاه مدت در آلمان برنامه ریزی کرده و برای اقامت دائم در این کشور برنامه ای نداشته باشد، ویزای مطابق با پاراگراف شش قانون اقامت آلمان ممکن است مورد صدور قرار گیرد.
  2. اساسا، این ویزا تنها تا مدت سه ماه مجاز است. در طول این مورد، شخص دارای ویزا مجاز به ورود یک باره یا چندباره به کشورهای حوزه شنگن می باشد.
  3. امکان صدور ویزای شنگن مولتی بصورت سالانه و حتی در مواردی بصورت چند ساله وجود دارد که امکان اقامت سه ماه در نیمه هر سال و بیش از یک بار در سال را به دارنده این نوع ویزا می دهد.
  4. شرایط لازم برای دریافت ویزای مولتی برای ورود چند باره به کشورهای حوزه شنگن:

الف) متقاضی باید ثابت کند که به خصوص به دلایل حرفه ای مجبور است به طورمتداول و یا منظم به آلمان سفر کند.

قصد چنین کاری باید موجه باشد، همانطورکه به عنوان مثال، صاحبان کسب و کار، مقامات دولتی و غیره به طور منظم به سفرهای رسمی به کشورهای عضو یا موسسات اتحادیه اروپا سفر می کنند، و یا نمایندگان سازمان ها و جوامع مدنی برای شرکت در آموزش های حرفه ای، سمینارها و کنفرانس ها نیاز به حضور در کشورهای اروپایی دارند.

ب) متقاضی بایستی به ویژه با تکیه به استفاده قانونی از ویزاهای قبلی صادره و سفرهای قبلی و بازگشت به موقع خود به کشورمبدا قبل از پایان مدت ویزا، این اطمینان رابرای مقامات ایجاد کند که به کشور خود بازخواهد گشت. وضعیت اقتصادی متقاضی و وضعیت تاهل و خانوادگی وی (مهم برای ارزیابی آمادگی برای بازگشت) در این موضوع، نقش مهمی بازی خواهد کرد.

ج) به عنوان یک قاعده، یک ویزای مولتی چند ساله فقط در صورتی صادر می شود که متقاضی قبلا در شرایط یک ویزای یک بار ورود ثابت کرده باشد (به ویژه با رعایت زمان اقامت مجاز و استفاده از محل اقامت قانونی مورد نظر) که قصد سوء استفاده از ویزای مولتی و اقامت بلند مدت در اروپا را ندارد. این موضوع معمولا در شرایطی اثبات می شود که متقاضی حداقل دو بار با اخذ یک ویزای کوتاه مدت (حداکثر 3 ماه اعتبار) به یکی از کشورهای عضو شنگن ورود داشته و به موقع به کشورش بازگشته باشد.

5.درخواست ویزای مولتی به سفارت آلمان در کشورمحل اقامت متقاضی ارائه خواهد شد و مصاحبه حضوری با شخص متقاضی ضروری خواهد بود.

مدارک مورد نیاز برای صدور ویزای شنگن چندگانه (مولتی)

  • دعوتنامه رسمی با قید مشخصات دعوت کننده و دعوت شونده، با ذکر دلایل تجاری و حرفه ای برای دعوت و همچنین جزئیات اقامت برنامه ریزی شده برای شخص متقاضی
  • گذرنامه معتبر ومدارک مالی کافی: به منظور تامین مالی هزینه های سفر و ارزیابی ریشه های مالی و اعتباری متقاضی در کشور مبدا اسناد زیر بررسی خواهد شد:
  • شواهد وضعیت حرفه ای متقاضی مانند سوابق کاری و یا بیمه ، توصیه نامه ای از کارفرما و غیره که از طریق آنها فعالیت حرفه ای متقاضی یا گواهی بازنشستگی و تامین وی در دوران بازنشستگی مشخص و قابل اثبات باشد.
  • شواهدی از وجود کسب و کار متقاضی، مانند روزنامه رسمی تشکیل شرکت، فهرست خدمات اجتماعی، گواهی تحصیل در صورت لزوم، مجوز کسب و کار، کارت بازرگانی، مجوز تولید و بهره برداری و نمونه های مشابه.
  • اثبات مالکیت املاک (ارائه اصل و کپی سند ملک) یا قرارداد اجاره (اصل و کپی)
  • گردش حساب مالی سه ماه گذشته متقاضی یا موجودی حساب بانکی وی
  • شواهد بیشتر برای اثبات تعلق خاطرو وابستگی متقاضی در کشورخود مانند وجوداعضای خانواده در کشور مبدا
  • دربعضی موارد، ممکن است مدارک تکمیلی (مثلا مکاتبات تجاری قبلی وهمچنین برای مثال شواهدی از کالاهای وارداتی ویا سایر مدارک تجاری) مورد نیاز باشد. اگر تمام مدارک به موقع به سفارت آلمان فرستاده شوند، زمان بررسی نباید بیش ازدو هفته باشد. در موارد ایجاد تردید، پروسه بررسی مدارک ممکن است طولانی تر باشد.
  • در موارد استثنایی، ویزای چندگانه کسب و کار ممکن است برای یک دوره دو، سه یا حداکثر پنج ساله صادر شود، که در این صورت حتی در صورت نداشتن اقامت، بیش از سه ماه در نیم سال مجاز می باشد.

شرایط دعوت نامه تجاری:

  • در مورد دعوتنامه تجاری نکات ذیل باید رعایت شده باشد:
  • نامه دعوت نامه در سربرگ رسمی شرکت (با نام و آدرس دقیق شرکت)
  • مخاطب دعوت نامه، سفارتخانه / کنسولگری آلمان (بسته به صلاحیت) در کشورمحل اقامت متقاضی.
  • درج موضوع: “صدور ویزا”
  • نام شرکت در کشور شریک همراه با نشان دادن آن است که یک شریک تجاری از شرکت آلمانی است. همچنین اطلاعات دقیق در مورد دلیل دیدار.
  • نام کارمند یا شریک تجاری که ویزا برای وی صادر می شود (نام و نام خانوادگی، تاریخ تولد، شماره شناسایی)
  • مدت بازدید شامل تاریخ ورود و خروج (احتمالا طولانی تر با امکان ورود و خروج مکرربسته به تصویب سفارت آلمان).
  • قطعا باید مشخص شود که چه کسی هزینه های اقامت و به ویژه هزینه های بیمه درمانی را پرداخت می کند:

 

  • یا شرکت دعوت کننده این هزینه ها را می پردازد که در این صورت باید در دعوت نامه به صورت صریح و روشن بیان شود که این شرکت هزینه های مربوطه را به عهده دارد و همچنین هزینه های بیمه درمانی ضروری بر اساس مقررات جمهوری فدرال آلمان و کشورهای شنگن.
  • این شرکت همچنین می تواند اعلام نماید که فرد دعوت شونده خود هزینه ها و بیمه های درمانی را می پردازد. این اطلاعات توسط سفارت و کنسولگری آلمان (بسته به صلاحیت) بررسی خواهد شد.
  • همچنین ممکن است بخشی از هزینه ها مانند هزینه های اقامتگاه را پوشش دهد، در حالیکه بیمه درمانی توسط شخص متقاضی است.
  • امضاء مدیرعامل یا صاحب شرکت دعوت کننده.

برای تقاضای ویزای مولتی شنگن براساس نیازهای تجاری و یا شرایط خاص خانوادگی خود با دفتر ما تماس بگیرید تا مناسب ترین راه دریافت ویزا را به شما معرفی کنیم.