Residence Visa in Germany

ویزای همسر و فرزندان

اعضای خانواده شهروندان خارجی می توانند اجازه زندگی در آلمان را به تبع اخذ اقامت مهاجر اصلی دریافت کنند، در صورتی که تقاضاکننده اصلی، دارای مجوز اقامت (کوتاه مدت یا بلند مدت) باشد و بعلاوه، فضای کافی یا منزل مسکونی مناسبی برای زندگی خانوادگی داشته باشد.

به عنوان مثال، همسر اتباع بیگانه مقیم در کشور آلمان می تواند در صورتی که خارجی دارای مجوز سکونت یا اجازه اقامت برای کارآفرینی و سرمایه گذاری در آلمان را داشته باشد، درخواست مجوز اقامت بدهد. لازم به ذکر است که،عقد ازدواج لازم است که قبل از دریافت جازه اقامت توسط مهاجر اصلی منعقد شده باشد ، علاوه بر این انتظار می رود مدت اقامت خارجی بیش از یک سال باشد.

اگر شخص مهاجر دارای مجوز اقامت برای فعالیت اقتصادی یا کار تحت عنوان کارگر یا کارفرما باشد، همسروی نیز اجازه کار خواهد داشت. اگر شرایط فوق بطور کامل محقق نشود، بازهم بنا به شرایط جاری در هر مورد خاص ممکن است امکان اخذ اقامت برای همسر موجود باشد.

کودکان (کمتر از 18 سال) یک خارجی می توانند اجازه اقامت را به تبع پدر یا مادر خود درخواست نمایند، اگر هر دو والدین اجازه اقامت یا اجازه اقامت خود را دارند وبا این قید که فرزندان، با پدر و مادرشان به آلمان آمده باشند.